fbpx

Suvine hingelaager Muhu Namastes

Parem Elu Koolitused saab sel suvel 15. aastaseks! 🤍

Toimub 15. hingelaager, mis ootab Sind Muhu Namastes! Nädalavahetus iseendale imeilusas ja maagilises paigas ootab just Sind, armas naine!

Hingelaagrid on toimunud alati samal ajal augustis, sest sumedatel augustikuu öödel avanevad taevaväravad ja maagilisel moel langevad tähed. 🤍

Läbi pilkase pimeduse tulevad kuuldavale väikeste tüdrukute kilked langevatest tähtedest ja soovimistest.

Hingelaagris kohtub naine iseenda ja oma sisemise väikese tüdrukuga, mis on kõige aluseks, et iseennast armastada. Enesearmastus on midagi enamat, kui esialgu tundub. Iseenda armastamine on välise elu peegeldus, mida igaüks kogeb erinevalt oma südames. Kui Sa ennast päriselt armastad, siis see teema ei trigerda Sind ja Sa ei tunne vastupanu. Kui tunned vastupanu, siis elad kannatuses.

Kui arvad, et ennast armastad, siis miks Sa vahel endale liiga teed või lased liiga teha?

Enesearmastus on Sinu enesekindluse mõõdupuu, mis annab Sulle märku sellest, mida tunned enda sees siis, kui kellegi sõnad Sulle pihta lähevad või haiget teevad.

Kõikide nende aastate jooksul olen ma kohtunud väga paljude eriliste naistega. Märganud, et iga naine on väärtuslik kristall, mis särab ja kiirgab endast välja valgust, rahu ja armastust, hoolimata minevikust ja teadmata, mida tulevik toob. Need naised oskavad elada hetkes ja nautida seda, mis on siin ja praegu ning luua hetkes olles oma järgmist hetke, millest moodustab terviklik elutee.

Jah, igal naisel on oma lugu. Iga lugu on oluline millega naine hingelaagrisse tuleb. Ja igal naisel on oma täiustatud lugu, millega ta hingelaagrist lahkub.

Kohtume 16-18. august 2024 Muhu Namastes! Laagris koguneme kell 17.00 ja pühapäeval lõpetame kell 15.00.

 

Hind sisaldab:
❤️ 2 ööd majutust
❤️ 6 toidukorda
❤️ materjale
❤️ praktikaid ja loenguid terve aja vältel
❤️ hindamatut aega iseendale
359 €

NB! Naisteklubi liikmetele kehtib soodushind 329 €. Soodustuse saamiseks küsi Merikeselt sooduskoodi!

Naiste Hingelaager Saaremaal
Naiste Hingelaager Saaremaal

Parem Elu Koolitused saab sel suvel 15. aastaseks! Toimub 15. hingelaager, mis ootab Sind Muhu Namastes! Nädalavahetus iseendale imeilusas ja maagilises Muhu Namastes ootab just Sind, armas naine!

Hingelaagrid on toimunud alati samal ajal augustis, sest sumedatel augustikuu öödel avanevad taevaväravad ja maagilisel moel langevad tähed. Läbi pilkase pimeduse tulevad kuuldavale väikeste tüdrukute kilked langevatest tähtedest ja soovimistest.

See on ilus ja maagiline! Maagilisemast maagilisem on see, kuidas täiskasvanud naistes ärkavad ellu need väikesed siirad tüdrukud. Uskumine, et kõik on võimalik ja avardavad endas veelgi enam tingimusteta armastuse ruumi ja seisundit.

Kõikide nende aastate jooksul olen ma kohtunud väga paljude eriliste naistega. Märganud, et iga naine on väärtuslik kristall, mis särab ja kiirgab endast välja valgust, rahu ja armastust, hoolimata minevikust ja teadmata, mida tulevik toob. Need naised oskavad elada hetkes ja nautida seda, mis on siin ja praegu ning luua hetkes olles oma järgmist hetke, millest moodustab terviklik elutee.

Jah, igal naisel on oma lugu. Iga lugu on oluline millega naine hingelaagrisse tuleb. Ja igal naisel on oma täiustatud lugu, millega ta hingelaagrist lahkub.

Hingelaagris kohtub naine iseenda ja oma sisemise väikese tüdrukuga, mis on kõige aluseks, et iseennast armastada. Enesearmastus on midagi enamat, kui esialgu tundub. Iseenda armastamine on välise elu peegeldus, mida igaüks kogeb erinevalt oma südames. Kui Sa ennast päriselt armastad, siis see teema ei trigerda Sind ja Sa ei tunne vastupanu. Kui tunned vastupanu, siis elad kannatuses. Kui arvad, et ennast armastad, siis miks Sa vahel endale liiga teed või lased liiga teha?

Enesearmastus on Sinu enesekindluse mõõdupuu, mis annab Sulle märku sellest, mida tunned enda sees siis, kui kellegi sõnad Sulle pihta lähevad või haiget teevad.

Kohtume 16-18. august 2024 Muhu Namastes! Laagris koguneme kell 17.00 ja pühapäeval lõpetame kell 15.00.

Hind sisaldab kahte ööd majutust, kuute söögikorda ja sauna kasutamise võimalust. Hingelaagris hoiavad Sulle ruumi hingelaagri peakorraldaja ja looja Merike Lehepuu ja kaasloojatena Triin Muiste ja Tiina Rikas. Sina tule kohale, naudi ja lase ajal voolata ning lahku sisemise kergustundega.

Hind sisaldab:
❤️ 2 ööd majutust
❤️ 6 toidukorda
❤️ materjale
❤️ praktikaid ja loenguid terve aja vältel
❤️ hindamatut aega iseendale
359 €

NB! Naisteklubi liikmetele kehtib soodushind 329 €. Soodustuse saamiseks küsi Merikeselt sooduskoodi!

Mida oodata?

Hingelaager on inspireeritud naiste koosloomisest, toetavast energiast  ja looduse väest. See kõik on maandav, raviv, toetav ning samal ajal värsket elujõudu andev. Soovime, et iga naine mõistaks oma erilisust ja elusust elada iseendana ja puhkeda iga päev uuesti õide, olles ainulaadne just sellisena nagu ta on!

Traditsiooniline Parem Elu Koolitused 15.suvelaager hoolitseb sel aastal selle eest, et iga naine saab oma hingele kosutust, meeltele avardumist ja kehale parimat kostitust. 🤍

Hingelaager on Sulle, kui Sa:

🤍 soovid olla koos naistega väikses intiimses ringis

🤍 võtta aega iseendale ja puhata

🤍 soovid olla ilma nutiseadmeta ja puhata välisest mürast ja kärast

🤍 tunned soovi mõista enda suhet emaga ja emana

🤍 tahad vabaneda pingetest ja stressist

Tahad laulda, tantsida ja lubada ennast lubamisse? Soovid kogeda täiskuurituaali šamaanitrummi saatel? Tunned puudust sügavatest naistejuttudest, mis saunas esile tulevad? Soovid puhastada oma hinge ja keha? Kogeda vaikusekõndi ja iseendaga olemist?
Soovid tunda ennast naisena ja lihtsalt olla koos iseendaga?

🤍 Tule ja saa osa Muhu Namaste puhastavast, vabastavast ja toetavast väest! 🤍

Reedel tuleme kokku ja avame ennast positiivse külluse ja armastuse energiale!

🤍 Teeme šamaanitrummi rännaku.

🤍 Tantsime ja raputame endast maha kõik pinged, valud ja vaevad, mis ei kuulu meile. 

Laupäeval kogeme OSHO aktiivmeditatsiooni – millist meditatsiooni me teeme, see selgub kohapeal lähtuvalt naiste energiast ja teemadest, mis meil üles kerkivad. 

Lõunal kutsume naised kööki ja teeme kooskokkamist Triin Muiste juhendamisel.

See, mida kokkama hakkame on üllatus. Kindel on see, et kui Triin kööki lasta, siis tulevad sealt road, mis viivad keele alla ja ka näpud limpsitakse puhtaks.

Peale õhtusööki teeme lõkketuld ja täiskuurituaali šamaanitrummi saatel.

Pühapäeval peale hommikusirutust lubame vaikusel ennast kanda mere äärde ja sinna kuhu jalad soovivad minna. Vaikusekõnd on sõnuseletamatult võimas kogemus. Vaikuses tulevad kuuldavale oma südamesosinaid ja taipamised, mida muidu ei kuule ega märka.

Puhkame imelises Muhu Namastes. 

Loomulikult ootavad meid igaõhtused saunarituaalid, vestlusringid, ühislaulmised, väelaulud ja taevatähed.

Oluline on see, et kõik saunajutud, mida naised saunas jagavad ja kogevad, jääb sauna! Saunast saab kaasa võtta ainult selle tunde, teadmise, kogemise, puhta hinge ja keha, mis kõnetas ja puudutas. 🤍

Kõikide nende aastate jooksul võin julgelt öelda, et naistele on oluliseid lihtsad ja kerged asjad, et tunda ennast hoituna. 🤍

Üks nendest on see, kui Sa hommikul ärkad ja Sulle on tehtud hommikusöök.

Sind kuulatakse südamega ja ollakse päriselt olemas, sest aega ju on. 🤍

Naise jaoks on kõik läbimõeldud, korraldatud ning samas on kõik lubamises ning usalduses, sest naised loovad südamega kõik mis loomist vajab. 🤍

 Kes on merike?

 

 

 

 

“Mu nimi on Merike Lehepuu.
Olen pühendunud naiselikkusele ja kutsun ikka ja jälle naisi kokku, et tuletada meelde, kes me tegelikult oleme. Korraldan juba neliteist aastat järjest naistele pühendatud laagreid. Koos teiste kõnelejatega hoiame armastuseruumi, kus saavad sündida imed.

Mis ja kuidas täpsemalt? Las midagi jääb üllatuseks ka, eks! Kindel on see, et juhitud saunaõhtu järel pilved eemalduvad ja taevatähed tulevad meie kohale särama ning kuuma sauna järgselt saavad kõik naised kihutada läbi linnutee ja kogeda täiesti erilist Emakese Maa ja taevatähtedega üheks saamist!

Korraldan naisteõhtuid Tartus, retriite Bali saarel, enesekindluse koolitusi, arendavaid ja inspireerivaid meeskonnakoolitusi ja praktilisi töötubasid. Armastan EFT teraapiat ja toetan just EFT teraapiaga inimeste tervenemist. Edastan Eestis ainsana Louise Hay õpetusi ülipopulaarsetel “Leia tee iseendani” ja “Tervenda end ise” kursustel. Minu uus kirg on kehakaaluga seotud koolitused ja olen ellukutsunud Figuuritajad.

Hingelaagris olemise aeg on eriline aeg Sinu enda jaoks!

Kes on tiina?

 

 

 

 

Tiina Rikas on teadjanaine. Tema tegemisi kannustab soov NAINE taas pildile tuua. Lapsena igatsesin külvata viljateri ja koristada saaki, küpsetada leiba ja seda jagada. Nüüd on sellest saanud minu elu, viljaterad on vaid olnud erinevad, nüüdseks on saanud neist vaimse vilja terad.

Tiina Rikas räägib meile naise neljast põhiaspektist:
ema iseendale
ühendus lapshingeosadega
Parandan haavad, olles ema iseendale
Sideme loomine/uuendamine iseenda nelja aspekti vahel

Kes on Triin?

 

 

 

 

Triin on toitumisterapeut, kokk ning elamuskoolitaja. Viimasel ajal ka loodusekuulaja ning -jälgija. Triin on öelnud enda kohta nii: „Kõige rohkem panevad mu silma särama ühiskokkamised – mulle meeldib jälgida, kuidas inimesed leiavad üles oma loomingulise poole ning saavad vabaks kohustusliku söögitegemise kammitsatest. Minu töötoad on sellised, kus igaüks leiab enda jaoks midagi põnevat – kas mõne vahva toidukombinatsiooni, uue ja ägeda toiduaine või teadmise, kuidas liikuda läbi toidunaudingute tasakaalustatud toitumise poole.“ Hingelaagris aitab Triin ühenduda naisenergia ja Emakese Maaga läbi toidunaudingute. Loome väega ja ühenduses toidu, kuhu kindlasti kasutame ka seda, mis meid sellel hetkel looduses kõnetab. Lisaks on Triin tulnud seekord natuke ka köögist välja ning aitab tuua saunarituaalidesse naiselikku taimehõngu.

HINNAKIRI

Hingelaager 2024

Võimalus on tasuda osade kaupa ja/või kasutada järelmaksu võimalust, mille leiab kodulehelt. Kirjuta oma võimalustest merike@paremelu.ee.
Hind ei sisalda:
*transporti
*praamipileteid
*kindlustust

UUTELE TULIJATELE

359 €

NAISTEKLUBI LIIKMETELE ja varem osalenutele

329 €

Soodustuse saamiseks küsi Merikeselt sooduskoodi!

meenutusi 2023 hingelaagrist

Traditsiooniline 14. suvelaager toimus Oanduaias.

Hingelaager hoolitses selle eest, et iga naine saaks oma hingele kosutust, meeltele avardumist ja kehale parimat kostitust.

Selleks kutsusime laagrisse erilised hinged, kes jagasid oma kogemust läbi laulu, tantsu ja muusika. Nad panid helisema osalejate hingekellad, tantsima keha ja avasid südame tingimusteta armastusele.

Lisaks nautisime saunarituaale, kogesime looduse toetust, nautisime maitsvat toitu ja jagasime just seda, mis hingel ja südamel.

2023. aasta Hingelaagris tegid meie kehale, vaimule ja hingele pai:

  • Merike Kütt