fbpx

Lühikursus ”Jõud Sinu sees” 08.-13.oktoober 2024

29 

🤍 KURSUSE VIIB LÄBI EESTI AINUS LOUISE HAY ÕPETUSTE TREENER MERIKE LEHEPUU! 🤍

Lühikursus “Jõud sinu sees” on 7-päevane enesearengu teekond, kus astud lähemale iseendale ja (taas)avastad, milline vägi ja jõud sinu sees tegelikult peitub. Sul on võime olla oma elu looja – kõik on võimalik, kui vaid usud sellesse!

Teadlased on tõestanud, et meie rakkudel on mälu ning meie mõtted mõjutavad kogu keha ja elu toimimist. Kui õpid teadlikult oma mõtteid muutma ja mõistma alateadvuse programme, saad muuta paljusid aspekte oma elus. See kursus juhatab sind tagasi sinu sisemise väe juurde ja aitab sul luua elu, millest unistad.

Tule ja avasta oma tõeline jõud!

Lühikursusega saad kingituseks kaasa Audioraamatu ”Jõud Sinu sees”. Raamatu loeb sulle ette Merike Lehepuu. Louise Hay raamat on läbimüüdud. Audioraamatu failid saad koheselt allalaadida – palun ole armas ja tee seda kohe! 👐

🤍 Kuula Audioraamatu ”Jõud Sinu sees” sissejuhatust 🤍

 

🤍Avasta oma sisemine jõud lühikursusel, mis on inspireeritud Louise Hay menuraamatust "Jõud Sinu sees" 🤍

Armas naine, kas sa tegelikult tead, kui suur jõud sinu sees peitub? Kas sa tunned, et oled stressis, pinges ja elurütm on muutunud üle jõu käivaks? Kas sul puudub aeg iseendale ning oled kaotanud sideme oma sisemise väe ja enesekindlusega?

Lühikursus "Jõud sinu sees" on loodud just sulle, et tuletada meelde, kui palju väge sul tegelikult on. See kursus aitab sul vabaneda stressist, taastada tasakaal ja tunda end armastatuna, enesekindlana ja rahulolevana.

Kursuse jooksul õpid:

  • Märkama ja juhtima oma mõtteid, et vabaneda negatiivsest sisekõnest.
  • Teadvustama sõnade jõudu ja nende mõju su igapäevaelule.
  • Avastama, kuidas luua harmooniat ja tasakaalu oma sisemaailmas.
  • Armastama ennast tõeliselt, hoolimata välisest kaosest ja kohustustest.

Kas sa tead, mis tunne on olla oma elu juht? Kursus aitab sul leida üles see jõud, mis on alati sinu sees olemas olnud. Õpid võtma vastutust oma elu eest, kuulama oma südame sosinaid ning armastama iseennast sellisena, nagu sa oled.

Peale kursust saad kogeda:

  • Suurenenud enesekindlust ja elurõõmu.
  • Rahu ja tasakaalu oma mõtetes ja igapäevaelus.
  • Võimet võtta aega iseendale ja nautida seda.
  • Paremat suhet oma lähedastega, olles nende jaoks kohal ja tasakaalus.
  • Sisemist tugevust, mis aitab sul vastu seista välistele mõjudele.

Louise Hay õpetused on kursuse vundament, mis juhatavad sind tagasi sinu sisemise väeni. Elu on lihtne – mida annad, seda saad. Õpi teadlikult looma oma elu, kasutades oma mõtteid, sõnu ja tegusid.

7-päevane kursus suletud Facebooki grupis annab sulle kindlad töövõtted, kuidas toetada ennast ja liikuda edasi just sealt, kus sa praegu oled.

On aeg ärgata ja hakata elama rõõmu, kerguse ja armastusega. Registreeru juba täna ja avasta oma sisemine vägi!

Kingi endale ka Audioraamat!
Iga kursusel osaleja saab kingituseks kaasa audioraamatu "Jõud Sinu sees", mille loeb ette Merike Lehepuu. See maailmakuulus raamat on poelettidelt kadunud, kuid nüüd on sul võimalus seda kuulata audioraamatuna!

Kursusel osaledes saad lisaks:

  • Privaatse grupi Facebookis – turvaline ja toetav keskkond, kus saad jagada oma kogemusi ja leida mõttekaaslasi. Boonuseks: võimalus saada isiklikku tagasisidet ja tuge!
  • LIVE iga päev kell 12:00 – kus käsitleme kursuse teemade sügavamaid kihte. Võimalus esitada küsimusi ja saada kohest juhendamist!
  • Toetavad sõnumid – igapäevased motiveerivad ja positiivsed sõnumid, mis aitavad sul püsida keskendunult ja inspireeritult.
  • Töölehed – praktilised töölehed aitavad sul kursuse jooksul saadud teadmised ja eneseavastused rakendada reaalsesse ellu.

Liitu kursusega ja leia enda seest jõud, mis viib sind uuele tasandile!