fbpx

08. oktoober – vestlusõhtu koos Louise Hay filmiga “Sina oled oma elu tervendaja”

25 

Kategooria:

Kutsun Sind inspireerivale vestlusõhtule koos Louise Hay filmiga "Sina oled oma elu tervendaja"!

08. OKTOOBER KELL 18.00 TARTUS!

Kord aastas tekib tugev soov ja tunne kohtuda inimestega, keda on Louise Hay õpetused inspireerinud tegema muutust oma elustiilis ja näidata võimaluste täiust nendele, kes veel ei ole Louise Hay õpetustega kokku puutunud!

Louise Hay on inspireerinud oma õpetustega miljoneid inimesi üle maailma ja nende hulka kuuluvad ka tuhanded eestlased.

Hay õpetused on olnud vundamendiks teadlikkuse treenimisel ja oma elu loomisel. Tema õpetused aitavad muuta inimeste ellusuhtumist ning teadmist, et mõtted loovad meie elu ja meil on oluline tähele panna, millele me oma mõtetes energiat anname. Mõte on energia, mis loob tunde meie kehas ja see paneb meid tegutsema vastavalt tundele, millest lähtuvalt saame tulemused, millega oleme rahul või rahulolematud.
Sinu parem elu algab Sinust endast ja nii on!

🍂Kui Sa veel ei tea, millised on Louise Hay elumuutvad õpetused ja inspireerivad filmid, siis kutsun Sind vestlusõhtule, et teada saada, näha ja kogeda.
🍂Kui oled juba pikka aega Louise Hay õpetusi järginud, filme vaadanud, siis tule ja jaga oma kogemusi, sest meil kõigil on oma lugu, mis inspireerib ja toetab.

Eestis on tuhandeid inimesi, kes järgivad Louise Hay õpetusi ja kui Sina oled üks nendest, siis saame kokku ja loome koos ühise ning mõnusa hoitud ruumi, väljendamaks oma tänulikkust ja jagades oma lugu.

💞Jagame oma kogemusi ja taipamisi
💞Vaatame koos filmi ja teeme suu magusaks ning naudime teisipäeva õhtut mõnusas seltskonnas ja hubases ruumis.

Vestlusõhtu juhatab sisse ja viib läbi Eestis ainus litsentseeritud Louise Hay õpetuste treener-koolitaja Merike Lehepuu.

Osalustasu 25€.

Kohtade arv on piiratud lähtuvalt ruumi suurusest 😉

Inspireerivate kohtumisteni!

Armastuses ja tänutundes
Merike Lehepuu