fbpx

EFT õpituba: kuidas jõuda sisemise rahuni

25 

ERIPAKKUMINE: kingituseks kaasa TASUTA jaatused! Saad salvestuse endale kohe peale ostu sooritamist.
EFT veebiseminar ”Kuidas jõuda sisemise rahuni” 🤍, 15. oktoober kell 19.00, Zoomis!
Kas tunned, et stress, ärevus või vanad emotsionaalsed haavad segavad sind kogemast sügavat sisemist rahu? EFT (Emotional Freedom Techniques) ehk koputamisteraapia on võimas ja praktiline vahend, mis aitab sul taastada tasakaalu ja hoida rahulikkust igapäevaelus.
„Kuidas jõuda sisemise rahuni“ on ligikaudu 2 tundi kestev töötuba, mis ühendab põhjaliku teooria ja praktilised tehnikad, et õpetada, kuidas luua ja säilitada sisemist rahu ka emotsionaalsetes olukordades.
Töötoa alguses toimub loeng, kus räägin sulle, miks ja kuhu sisemine rahu kaob. Seejärel saad õpitud teadmisi praktikas rakendada, kasutades EFT-d emotsioonide tervendamiseks.
Kategooria:

EFT veebiseminar "Kuidas jõuda sisemise rahuni" 🤍
15. oktoober kell 19.00, Zoomis!

➡️ Kas tunned, et stress, ärevus või vanad emotsionaalsed haavad segavad sind kogemast sügavat sisemist rahu? EFT (Emotional Freedom Techniques) ehk koputamisteraapia on võimas ja praktiline vahend, mis aitab sul taastada tasakaalu ja hoida rahulikkust igapäevaelus.

"Kuidas jõuda sisemise rahuni" on ligikaudu 2 tundi kestev töötuba, mis ühendab põhjaliku teooria ja praktilised tehnikad, et õpetada, kuidas luua ja säilitada sisemist rahu ka emotsionaalsetes olukordades.

Töötoa alguses toimub loeng, kus räägin sulle, miks ja kuhu sisemine rahu kaob. Seejärel saad õpitud teadmisi praktikas rakendada, kasutades EFT-d emotsioonide tervendamiseks.

Mis on EFT ehk koputamisteraapia? 🤍

EFT on teaduslikult tõestatud tehnika, mis ühendab iidse Hiina akupunktuuri põhimõtted ja kaasaegse psühholoogia. Koputades kergelt sõrmedega teatud energiapunktidele kehal, saad vabastada blokeeringud, mis on seotud stressi, hirmude või traumadega. EFT on lihtne, kuid väga tõhus viis saavutada sügav emotsionaalne vabadus ja tasakaal.

Teooria osa:

Töötoa esimeses osas saad põhjaliku ülevaate EFT-st ja mõistad, miks ja kuhu sisemine rahu kaob. Arutame, kuidas negatiivsed mõtted, alateadlikud uskumused ja kogunenud emotsioonid loovad sisemist rahutust. Samuti õpid, kuidas säilitada rahu seisundit ka stressi ja keeruliste olukordade keskel. See teoreetiline taust annab sulle selge pildi, kuidas EFT saab aidata taastada tasakaalu ja luua püsiv sisemine rahu.

Praktiline osa:

Pärast loengut liigume praktiliste harjutuste juurde, kus saad õppida, kuidas EFT-d kasutada oma emotsioonide ja stressi leevendamiseks. Samm-sammult juhendamine aitab sul mõista koputamispunktide tähendust ja seda, kuidas erinevaid emotsioone turvaliselt vabastada. Sa koged kohe, kuidas EFT töötab ja kuidas see võib luua kiireid muutusi sinu enesetundes.

Mida sa sellest töötoast saad?

Selgus, miks sisemine rahu kaob – loengu käigus saad teada, mis põhjused takistavad rahu ja tasakaalu püsimist sinu igapäevaelus. Õpid, kuidas emotsionaalsed ja vaimsed mustrid mõjutavad su heaolu ja kuidas neid muuta.
Tööriistad rahu seisundi hoidmiseks – töötoa praktilises osas saad oskused ja tehnikad, mis aitavad sul säilitada rahuliku meele ka keerulistes olukordades. EFT abil saad kiiresti leevendada ärevust ja stressi.
Emotsionaalne tervenemine ja tasakaal – EFT õpetab, kuidas vabastada vanad emotsionaalsed blokeeringud, mis võivad olla seotud traumade või negatiivsete mõtetega. See aitab luua suurema rahutunde ja kerguse igas sinu päevas.
Stressi ja ärevuse vähendamine – EFT on tõhus tehnika ärevuse ja stressi vähendamiseks. Õpid, kuidas kasutada seda igapäevaelus, et hoida end tasakaalus ja rahulikus seisundis.

Kellele see töötuba sobib?

➡️ Töötuba sobib kõigile, kes tunnevad, et nende elus on liiga palju stressi ja emotsionaalset pinget. Kui soovid teada saada, miks sisemine rahu kaob ja kuidas seda taastada, siis on see töötuba just sulle. Loengu ja praktiliste harjutuste kombinatsioon annab nii alustajatele kui ka kogenud osalejatele sügava ja tervikliku kogemuse.

Miks osaleda?

Sügav arusaam sisemisest rahust ja selle hoidmisest – loeng pakub teadmisi, miks rahu võib kaduda ja kuidas seda igapäevaelus säilitada.
Tasakaal teooria ja praktika vahel – saad teadusliku ja emotsionaalse arusaama EFT-st ning praktilised oskused, mida saad koheselt rakendada.
Kiired ja käegakatsutavad tulemused – juba pärast esimest praktikat võid tunda, kuidas stress ja ärevus taanduvad.
Toetav ja turvaline keskkond – loon sulle turvalise ruumi, kus saad rahulikult oma emotsioone endale tunnistada ja tervendada.

Registreeru ja alusta teekonda sisemise rahuni!

"Kuidas jõuda sisemise rahuni" töötuba annab sulle vajaliku teadmiste ja oskuste komplekti, et vabastada end emotsionaalsetest piirangutest ja taastada sügav sisemine tasakaal. Tee esimene samm emotsionaalse tervenemise ja püsiva sisemise rahu suunas!